Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg första gången vi pratade? Kommer du ihåg första gången vi sågs? Kommer du ihåg första kramen, första kyssen? Kommer du ihåg alla sena kvällar tillsammans? Kommer du ihåg alla våra samtal? Kommer du ihåg första gången vi sov med varandra? Kommer du ihåg alla gånger vi smög in mig hos dina föräldrar eller alla gånger du hämtade mig?

Kommer du ihåg den gången vi sa hejdå till varandra även att båda tyckte om varandra? Kommer du ihåg den gången du skrev till mig och förklarade allt, precis allt om hur du kände för mig och att du visste att vi hörde ihop? Kommer du ihåg den gången vi började träffas igen? Kommer du ihåg första gången du sa att du älskade mig och jag sa att jag älskade dig tillbaka?

Jag kommer ihåg allt det här så väl, så himla väl. Vi båda vet om att det alltid funnits något mellan oss och att det alltid kommer att göra. Jag vet också om att vårat förhållande inte varit det bästa på sistone, men varför ge upp? Varför inte kämpa när vi båda vet att vi älskar varandra och vill vara med varandra?

Jag är ledsen för alla mina snedsteg, men alla gör vi misstag och vi lär oss av dom. Snälla, tro mig och förlåt för allt. Jag menar det verkligen.

Jag älskar dig André och kommer alltid att göra.