Gravid vecka 42 (41+0)

Magen i vecka 42 och 8 dagar över tiden!

Enligt appen preglife står det att barnet nu är färdigt att födas men det verkar trivas väldigt bra i magen. Det ägnar sig åt att göra sig redo att komma ut och lägger på sig vikt. Det är viktigt att den blivande mamman varje dag känner att det rör sig som det brukar. Förändrar sig rörelsemönstret så ska man höra av sig till en barnmorska på mödravårdscentralen eller till förlossningen.

Om mamman står det att en vecka nu passerat sedan sitt beräknade förlossningsdatum och att väntan kan kännas oändligt lång. Många kvinnor känner sig uppgivna, tappar humöret och blir rastlösa när de går över tiden. Men att man ska påminna sig om att barnet snart kommer.

Jag känner igen mig väldigt mycket av det som står skrivet. Graviditeten har aldrig känts så lång som den gör nu och jag mår psykiskt inte så jättebra. Känner mig helt förstörd, trött på att vänta, ensammast i världen och vill bara få det överstökat typ. Men peppar, peppar - om några dagar är han hos oss!!

#momentsbyjohanna

Envis liten unge, hoppas han tittar ut snart 😊

Nilla

Hoppas snart att bebisen kommer!

Lexochlogan

Hoppas bebis tittar ut snart. Håller tummarna att det blir i helgen

Beautyela

Åh hoppas bebis kommer snart vännen! Kramar 🌸

AngelicaCarlsson

Hoppas det drar igång snart! Är ju den sista tiden som är jobbigast när man bara väntar 😊 lycka till när det är dags! Snart har du din lilla i famnen 😍

sofia

Åh så himla mysigt att bebisen snart är här 😊

Viktor Högnäs

Hoppas verkligen det går bra och att bebisen kommer snart!! 😊 Ta hand om dig!

theamartinsson

Hoppas det med, så himla trött på att vänta nu!! 😩 Dock har jag åkt på en rejäl förkylning nu så lär väl dröja ytterliggare 😂

theamartinsson

Det får vi hoppas!! Kram 🌸

theamartinsson

Ja, får hoppas på det!!

theamartinsson

❤️

theamartinsson

Ja.. förhoppningsvis 😂

theamartinsson

Det får vi hoppas på!! Tack, ta hand om dig också 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress