EN HELT VANLIG TISDAG

Hej på er! Det var ett litet tag sedan ni hörde från oss, men kände att jag behövde en liten paus från sociala medier och bara vara i nuet och fokusera på Liam. Välbehövlig ledighet med andra ord, men nu är vi tillbaka.
 
Idag sov jag och Liam fram till 9-snåret och när vi gick upp gjorde allt det vanliga som att amma, byta blöja och äta frukost. Halv 11 satt vi redo i bilen och styrde mot tisdagsgruppen för att träffa andra mammor och deras bebisar och där vi hann vara i en timme innan vi var tvugna att åka vidare hem till mina föräldrar. Min ena lillebror behövde skjuts in till Vetlanda för uppskrivning och eftersom vi inte har något att göra så ställde vi givetvis upp. Min syster hängde med in också så under tiden gick vi på stan och shoppade. Hittade kläder till mig och ett par skor till Liam - ni kommer dö söt-döden när ni ser dom!
 
Nu ikväll blir det i alla fall inga större planer. Vi ska strax laga mat och sedan blir det hockey hela kvällen innan sängen kallar - mysigt. Hoppas ni haft en bra dag.