VÅR SON BLIR FÖRSÖKSKANIN

Ja, imorgon blir våran son en försökskanin och det känns i mammahjärtat. Ena halvan av mig vill det inte, medan andra halvan förstår att vi måste göra det. För gör vi det inte får vi inte reda på ifall Liam är mp-allergiker eller inte trots att blodprov redan är gjort. Men det känns så hemskt, alltså verkligen hemskt att tillåta någon provocera fram en reaktion på vår son. Lilla prinsen.
 
Klockan 08.10 ska vi vara på barnmedicinska inne i stan och jag hoppas innerligt att allt går bra! Håll tummarna för oss.
 
 
Någon av er läsare som gjort provokation? Dela gärna med er av er erfarenhet!
#1 - Lillan Kind

Oj, det låter inte roligt även om det är nödvändigt! Men det kommer säkert att gå bra.

Svar: Nej fy, inget roligt alls! Tack :-)
THEA MARTINSSON

#2 - Ellen Schutz

Inte exakt samma som ni ska göra men jag misstänkte att Wiggo var laktosintolerant då han blev så dålig Näe han åt borta samt av vällingen (vi äter redan laktosfritt hemma) jag ändrade vällingen o även sa till på dagis att han skulle ha laktosfritt han blev sp mkt bättre direkt. Efter ett par dagar provocerade vi med att ge mat med laktos i l han blev dålig direkt och kunde där med klarsrälla att han är laktosintolerant. Riktigt jobbigt att medvetet ge sitt barn mat som gör dem dåliga men tyvärr de bästa sättet för att verkligen se vad de tål o inte tål. Lycka till !

Svar: Åh, så jobbigt! Ja men visst är det, finns inget värre än att se sitt barn må dåligt. Tack snälla <3
THEA MARTINSSON