De senaste dagarna

Hej på er. Bloggen har haft en liten paus nu i mellandagarna, men nu ska jag försöka komma igång igen. Sedan vi hördes sist har vi hunnit med att fira nyår och bara njuta av ledigheten tillsammans. Nyårsfirandet hade vi i Vetlanda hos min syssling tillsammans med en annan familj vilket var trevligt. Liam skötte sig hur bra som helst trots att han bara sov 1 timme och var vaken resten av tiden. Kan dock säga att han somnade väldigt fort när vi började rulla hemåt.

Resterande dagar har vi bara varit hemma. Min sambo och hans pappa har hållit på för fullt med renoveringen av vindsvåningen. För er som är intresserade av renovering så kommer det komma upp ett inlägg om det framåt veckan, måste visa er vilket fantastiskt jobb de gjort och gör.

Idag i alla fall har Liam och jag spenderat eftermiddagen i Vetlanda hos Linn tillsammans med Agnes. Vi tittade på Linns nya lägenhet, fikade och bara umgicks - välbehövligt och som jag saknat dom, finaste vännerna som finns. Kvällen här hemma har bestått av hämtmat och film och snart blir det sängdags. Imorgon står nämligen läkarbesök på schemat för Liam, nervös som bara den! Önska oss lycka till.