LEKSAKER TILL BABY OCH BARN

Inlägg i samarbete med Hiko.se

Aquaplay, Brio, Big, Kapla, Lego, Playmobil och Micki är några utav de populära märkena som finns på den här sidan som jag nu kommer att tipsa er om, nämligen Hiko.se. Behöver du köpa födelsedagspresenter, julklappar, doppresenter, ja vad du än söker så kommer du hitta det. För på Hiko finns verkligen allt och lite till inom leksaker och inredning. Det som jag tycker är allra bäst med Hiko är deras priser, det är så galet billigt och alla har verkligen råd att handla även att det är kända och lite dyrare märken.

Något som jag vill köpa till Liam när han blir lite äldre är en sparkbil/gåbil och Hiko säljer just den populära "Vilac Gåbil Racer" som jag vill köpa, dessutom för ett kalaspris. Förutom Vilac så säljer de också Bobby Car som finns i alla olika modeller och färger. Ett grymt tips till er som också vill ha gåbilar. Aktivitets/-och stapelleksaker är också något jag rekommenderar att köpa. Vi har en aktivitetsleksak hemma till Liam som han totalt älskar och fler kommer vi definitivt att inhandla. Stapelleksaker fick vi hur mycket som helst till Liam i julklapp men än har vi tyvärr inte hunnit använda dom då han är för liten. Däremot vet jag att de kommer komma till stor användning när han blir äldre.

Som jag nämnde lite tidigare i texten så har de inte bara leksaker på Hiko, de säljer även inredning till baby och barn. Klickar man sig in där kommer ni hitta saker som skydd för spjälsäng, sänghimmel, leksaksförvaring, lampor och annat smått och gott för otroligt billiga priser. Dessutom skickas alla beställningar som görs innan klockan 14.00 samma dag och de har snabb leverans - hur bra är inte det? Rekommenderar verkligen Hiko.se om ni vill få tag på billiga leksaker till era stora och små!