Alla dessa pekpinnar

Livsstil, Liam

Hej på er! Igår fick bloggen eka tomt och det hade sina anledningar. Jag kände bara att jag fick nog av sociala medier. Jag la upp ett inlägg i förrgår där jag undrade lite kring en mjölkfri gröt och vet ni vad? Hälften av svaren jag fick var att gröten var för tjockt blandad, att Liams mage skulle balla ur, att jag gjort fel osv. Inget svar på frågan och jag blir så irriterad över att det alltid är folk (speciellt mammor) som ska komma med pekpinnar. Varenda liten sak man lägger ut så är det alltid någon som ska säga åt en vad som är rätt och fel. Åh, jag blir så trött och så jäkla irriterad. Mind your own business liksom.

Idag har det i alla fall varit en lugn dag här hemma. Liam och jag sov till 9-tiden innan vi gick upp och åt frukost, därefter var vi på övervåningen och lekte med alla hans nya leksaker fram tills han skulle sova. Hör och häpna, han sov hela 3 timmar så när han vaknade var det till att fixa mat på direkten. Efter maten bestämde vi oss för att åka och hälsa på mina föräldrar samt hämta ut ett paket inför ett kommande samarbete. Spännande!!

Just nu sitter jag framför tv:n och försöker få ihop det här inlägget, när det är färdig skrivet och publicerat blir det raka vägen till sängs. Imorgon blir det en fullspäckad dag, Liam ska nämligen till tandläkaren för första gången! Hoppas ni haft en bra tisdag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229