Allt för baby och barn

Reklam och samarbeten

Inlägg i samarbete med Babyworld.se

Väntar ni barn och behöver köpa nya babyprodukter så som vagn, babyskydd, spjälsäng och skötbord? Eller behöver ni hitta födelsedagspresent till den blivande 4-åringen? Oavsett vad ni söker så kommer jag nu tipsa er om en grym hemsida, nämligen babyworld.se. Här finns verkligen allt och lite till för både baby och lite större barn.

Att köpa barnvagn är en väldigt stor och dyr investering när man väntar barn och det är en kostnad man gärna vill få ner. Babyworld säljer märken som Britax, Bugaboo, Uppababy och många fler för väldigt grymma och billiga priser.

Något som vi prioriterade när vi väntade Liam var att skaffa ett godkänt och säkert babyskydd. Babyworlds utbud på babyskydd och bilbarnstolar är stort och de har alla kända märken så som Axkid, Besafe, Maxi-Cosi, Britax och så mycket mer. Vet ni vad det bästa är? De säljer dom för otroligt bra priser som passar varje individs ekonomi. Till Liam valde vi Britax Primo inkl. bas då babyskyddet även passar våran vagn Britax Smile och vi är så nöjda. Basen är även hur enkel som helst att installera i bilen och verkligen något jag rekommenderar att köpa till.

En till sak som vi prioriterat är babyvakt. Då Liam sedan ett tag tillbaka sover själv i sovrummet under kvällarna tills vi går och lägger oss är det perfekt att ha en babyvakt så vi inte missar något. Vi valde ett lite dyrare märke, Philips Avent. Dels för kvalitén men också för att denna babyvakten går att ta med sig överallt i huset och även utomhus. Babyworld säljer också Philips Avent för ett riktigt bra pris, så tipsar er även här om att verkligen köpa.

Förutom de produkter som jag nämnt ovan så finns det även möbler, leksaker, lego och produkter för dig som är förälder. Babyworld har verkligen allt man kan tänka sig behöva och är en hemsida som jag genuint verkligen rekommenderar!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
De babyskyddet är grymt! Vi har de till Nowalie 😍
nouw.com/juliamalmgren
theamartinsson
theamartinsson,
Visst är det! 😄💓
nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229