Barnmottagningen

Livsstil, Liam

Hej på er. Idag tog vi en sovmorgon alla tre efter en bra natt, Liam väckte mig vid halv 10 för mat och sen var det bara att gå upp. Hann ta en liten snabbdusch innan frukosten också, ren och skär vardagslyx - haha.

Igår nämnde jag lite smått att vi skulle till läkaren med Liam idag och varför beror på att för några veckor sedan reagerade Liam väldigt starkt på ersättning och vi fick åka till barnakuten pga. att han inte slutade kräkas. Där trodde de att det antagligen berodde på allergi eller omogna tarmar, så vi blev nu kallade till barnmottagningen i Eksjö för allergiutredning. Det de gjorde var att ta ett blodprov som skickas på analys för att se vad det är han eventuellt inte tål. Det de misstänker är mjölk men återstår att se, vi får helt enkelt se vad provsvaren visar. Hoppas bara allt löser sig för lilla plutten.

Kvällen här hemma har varit lugn i alla fall. Liam ligger och sover just nu och snart är det även dags för oss - imorgon vankas det en tur till Norrköping för att hälsa på min farmor och farfar vilket vi ser fram emot!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229