BEBISDEJT OCH FREDAGSMYS

Liam

Hej på er. Igår hade vi något att göra i princip hela dagen, från morgon till kväll. Dagen började med ett besök hos psykologen och därefter mötte jag upp @elincarlssonse och Milo på stan. Vi gick en sväng på torget och in i några affärer innan vi åkte hem till mig där vi åt lite, hade bebisgos och bara umgicks. Det är alltid lika trevligt att träffa dom och det märks så väl att våra pojkar kommer bra överens. Dock är de fortfarande lite blyga mot varandra, men det släpper nog med tiden.

Någon timme efter att de åkt hem så åkte jag och Liam till mina föräldrar där vi spenderade kvällen som vi gjort varje kväll den här veckan. Alltid lika mysigt och trevligt.

Idag har det också varit full rulle här hemma. Vid 10-tiden befann vi oss nere i stan då min sambo hade ett möte bokat med banken. Efter det styrde vi bilen till Willys och Dollarstore för den obligatoriska veckohandlingen och sedan hem till mina föräldrar en snabbis innan vi åkte och hämtade min sambos pappa. Vi hjälpte han med lite ärenden och efter det åkte vi hemåt.

Vid 15.30 kom vi hem efter en hel dag nere på stan, jösses. Just nu sitter vi i soffan och ska snart fixa lite mat, därefter blir det fredagsmys framför Talang och sen blir det nog att hoppa till sängs. Känner redan att tröttheten börjar smyga sig fram - haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229