BLOGGFRI HELG

Liam
Hej på er! Det fick bli en liten oplanerad bloggfri helg då vi haft fullt upp sedan i lördags. Hela lördagen bestod av grundmålning i sovrummet på övervåningen och till kvällen åkte vi in till Vetlanda för att titta på den årliga crusingen, som även mina föräldrar var med i med mustangen (ja, jag skryter lite - haha).

Igår var det full rulle här hemma också. Under tiden Liam sov passade jag på att hjälpa till på övervåningen med att grundmåla hela vardagsrummet, medan sambons pappa målade taket i sovrummet och sambon målade väggarna. Ni som följer mig på instagram har redan fått se en liten sneakpeak på färgen, det kommer även komma en liten smygtitt på bloggen inom kort. Men, guuud så bra färgen blev. Längtar som en tok tills jag kan börja inreda.

Idag är det i alla fall måndag och sambon är just nu på jobbet. Eftermiddagsvecka med andra ord. Liam mår mycket bättre och förkylningen är så gott som borta, så ikväll åker vi till mina föräldrar och har lite måndagsmys. Perfekt start på veckan! Hoppas ni haft en bra helg och start på veckan.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229