Byta bloggportal?

Tankar och åsikter

Åh, jag står inför världens dilemma känns det som och behöver verkligen er hjälp. Jag är så trött på att nouw ska krångla precis hela tiden, min kommentarsfunktion försvinner titt som tätt, bloggen uppdateras inte, bilder försvinner, statistiken krånglar och så mycket mer. Har även försökt komma i kontakt med dom utan någon vidare respons, vilket jag tycker är skit dåligt!

Så pga. detta så funderar jag helt enkelt på att byta bloggportal och se ifall det finns något bättre där ute, dock behöver jag er hjälp med detta(!!!) och skulle bli så glad och tacksam om ni vill hjälpa mig.

Vilken bloggportal rekommenderar ni och varför?

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Hej på dig, jag började blogga på Bloggagratis.se ( Bloggplatsen.se ), men sen så har jag gått till olika portaler allt från Nouw ( tidigare Nattstad ), till Blogger och andra kända portaler, sen 3 år tillbaka så bloggar jag numera på blogg.se där jag verkligen trivs alldeles utmärkt och deras kundservice är bara bäst, får snabbt hjälp av dom, hur länge sen var det du bloggade på blogg..se? Dom har dessutom uppdaterat sin app... Mvh Emma...
mittlivssomemma.se
Emma
Emma,
Bloggadressen blev fel men rätt adress finns här... Mvh Emma.
mittlivsomemma.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229