De senaste dagarna...

Prunus Spinosa "PS"
De senaste dagarna har gått ut på att vara i stallet, festa och vara i skolan. Har varit otroligt skönt med lov, bara slappa och ta det lugnt till en del. Har ju varit ute i stallet dagligen och pysslat en massa. Var i lördags även på halloween fest i tranås och släppte loss, träffade nya människor och hade det bara allmänt roligt.

PS har också blivit bättre i benet, den lilla svullnaden han hade har gått ner. Gjorde det redan i söndags, så de närmsta veckorna ska vi ta det lugnt och endast arbeta i skritt, även försöka rida ut i skogen så vi kan klättra lite. Men vågar inte riskera att bli skjuten av någon jägare haha. Annars lägger vi ut lite bommar på ridbanan så han får lyfta på benen. Men hur som helst så kommer han få ta det lugnare så det inte händer samma sak igen. Men han har inte ont av det i alla fall och stel är ganska vanligt hos hästar, speciellt när de vilat en längre tid.. vilket även PS gjorde innan han kom till oss.

Hoppas ni hade en bra helg!


Gillar

Kommentarer

MalinKalin
MalinKalin,
Vad kul med halloweenfest! Jag var på en sån fest förra året men blev inget i år. Har du inga bilder därifrån? Vad klädde du ut dej till?
malinkalin.blogg.se
Maja
Maja,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229