De senaste två ridpassen...

Prunus Spinosa "PS"
Förlåt så jätte mycket för den ur usla uppdateringen. Men har varit mycket att göra sen hästen kom, går i skolan på dagarna, kommer hem och åker ut till stallet och är inte hemma förrän på kvällen sen. Men ska försöka förbättra mig!!

Tisdag: Kom ut till stallet med min syster redan vid 16.00 tiden, fixade i ordning hans box, mat och sen tog vi in honom och pysslade - alltså, ryktade. Tvättade även rent hans ögon med ljummet vatten och kollade tempen som var på 37,6. Efter det så gick vi ut till ridbanan och tog ett skrittpass och även "trav joggade" lite med honom. Märks att han vill testa en lite, men det går förhoppningsvis över med tiden. I helhet så gick det jättebra! Bjuder även på två bilder.

Onsdag: Idag blev det ingen ridning för honom, utan mest lite "lek" i paddocken. Körde lite lyssnar övningar och bara umgicks med honom. Tror inte vi var ute i stallet förrän vid 18.00 och hemma vid 20.00. Gosade även med honom i stallet, så han fick massa pussar även att han var väldigt otålig idag. Tvättade även rent hans ögon igen och tog tempen som låg på 38,0. Så än så länge har han ingen feber lille killen!! Skulle det visa något idag så får vi ringa veterinären. Men förutom att han var lite otålig att sköta så var han jätte duktig!


Gillar

Kommentarer

MalinKalin
MalinKalin,
Vad kul med ny häst 😊 Ska ni tävla nåt sen eller bara rida för kul? Om ni ska tävla, vilken gren?
malinkalin.blogg.se
Unn & Nicole
Unn & Nicole,
Hej! Det hade varit super snällt om du kikade in på våran blogg och kanske lämnade en liten kommentar. Din blogg är verkligen super duper fin & din header är grymt snygg, vi tittar in här riktigt ofta! (: //Unn & Nicole
showjumpeers.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229