DET BÖRJADE BRINNA

Liam
Hej på er! Måndag och ny vecka, en vecka helt utan planer - nästan. Dagen började med sovmorgon till 9 tiden, därefter steg vi upp och åt frukost. Liam har börjat äta gröt på morgonarna istället för att amma, vilket hittills gått bra. Efter frukosten fixade vi i ordning oss och där efter har vi bara tagit det lugnt, förutom att det började brinna i en mixer i köket runt lunch, då blev det lite kaosartat. Men det gick bra och ingen kom till skada förutom bänkskivan.

Runt 17.00 ska vi ta bilen till mina föräldrar och spendera kvällen där, som i vanlig ordning när det är eftermiddagsvecka för sambon. Men det blir mysigt!

Förresten, i torsdags var vi på lekdejt hos Elin och Milo, vilket var hur trevligt som helst. För er som är nya på bloggen lärde jag och Elin känna varandra genom varandras bloggar under våra graviditeter. Båda var beräknade i augusti, men de blev septemberbebisar och Milo kom 1 vecka före Liam. Så vi har umgåtts flitigt och även grabbarna verkar komma bra överrens, bästavänner som vi brukar säga!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229