En förmiddag på förlossningen

Graviditeten

Hej, jösses vilken jobbig morgon och förmiddag vi haft idag. Det hela började med att jag sen igår på dagen knappt känt av några sparkar från lilla killen men tänkte inte så mycket mer på det. Innan jag gick och la mig för att sova drack jag kallt vatten och buffade lite på magen som de rekommenderar att göra, men fick ingen jätte reaktion tillbaka och sen somnade jag. Nu på morgonen så testade jag igen och fick då en liten buff tillbaka men inte alls lika mycket som det brukar vara och började då bli lite orolig, så ringde in till förlossningen som tyckte att vi skulle komma in på direkten för kontroll.

Väl inne på förlossningen hade de jätte problem med att hitta hans hjärta, men efter mycket försök fram och tillbaka så hittade de det äntligen och vi blev då uppkopplade på en maskin som höll koll på oss båda. Testerna visade att bebisen mådde hur bra som helst och under tiden vi låg där sparkade han väldigt mycket - haha. Att vi hade minskade fosterrörelser hade de ingen riktig förklaring till, men sa att skulle det hända igen så var vi välkomna in.

Måste ge personalen en stor eloge för hur snälla och hjälpsamma de var och för att de förklarade allt så man slapp oroa sig. Väldigt tryggt för mig som blivande mamma och förstföderska. Nu ska jag fortsätta vila och hoppas att bebis sköter sig i magen så man slipper oroa sig igen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229