En jobbig onsdag

Livsstil, Liam

Hej fina ni! Klockan börjar närma sig 22.00 och vi sitter i soffan framför tv:n och bara tar det lugnt. Alldeles strax vankas det läggdags vilket ska bli så skönt efter den här onsdagen.

Dagen idag har nämligen varit rätt så jobbig. Hela förmiddagen gick dock bra, då lekte jag och Liam inomhus en sväng innan vi gick ut på en promenad i det fina vädret lagom till att han skulle äta lunch och sova sin dagslur. Han sov väl i två timmar och där efter gick det bara utför känns det som. Han har varit så gnällig hela eftermiddagen och kvällen, verkligen ingenting har dugit, har vi tagit bort honom från ett ställe han inte får vara på eller sagt till honom så har han gallskrikit och blivit förbannad. Jag vet inte om han är inne i någon fas eller om det är tandsprickning/förkylning på gång, det återstår väl att se helt enkelt men jag hoppas verkligen att han är på bättre humör imorgon för jösses vad det tär på psyket med en missnöjd bebis!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh kämpa ! Ja vet att dessa tuffa dagar är hemska. Jag har dem själv ofta.. dock så är de då vår snart treåring som inte är så rolig o ha i göra med 🙈😬
nouw.com/eschutz
theamartinsson
theamartinsson,
Usch ja, man blir såå trött! Kämpa på du också 🤗
nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229