En måndag full av problem

Lifestyle, Graviditeten

Hej, allt bra med er? Med mig kunde det definitivt varit bättre. Bokade för tre veckor sedan in en läkartid för att prata om min sjukskrivning och på pappret stod det klart och tydligt "Kvinnohälsovården". Åkte ner dit som planerat till klockan 11 och tiden gick och gick, till slut gick jag och frågade en barnmorska om det inte var någon läkare här idag och fick då till svars att alla läkarbesök hålls på Kvinnokliniken under somrarna. Så, de har alltså inte meddelat mig om detta och inte nog med det missat min läkartid på grund av deras slarv. Barnmorskan jag pratade med bokade dock om min tid så jag fick en ny idag klockan 15.00, blev dock uppringd för några minuter sedan där de förklarade att de dubbelbokat och jag har fått en ny tid på onsdag, samma dag som min sjukskrivning går ut.

Jag blir så himla förbannad och trött på dom då det inte är första gången de slarvar och gör fel. Varje gång är det alltid något och som summan av kardemumman kommer jag troligtvis få betala en avgift för "missad" läkartid. Roliga pengar att lägga när det inte är mitt egna fel.

Nog om det, vad har vi för planer idag? Min sambo ska möta upp en tjej efter jobbet och hämta en sängmobil jag köpt på loppis och sedan ska vi fortsätta måla spjälsängen så vi äntligen kan börja inreda barnrummet. Förutom det blir det god mat framåt kvällen och bara ta det lugnt. Välbehövligt!

En liten smygtitt på spjälsängen som kommer målas om till ljusgrå färg :-)

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Vad dåligt! Trött man blir på sådant.
paulinageidenmark.devote.se
Johannna
Johannna,
åh vad irriterande!
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229