En mysig onsdag

Livsstil, Liam

Hej fina ni! Idag startade vi dagen klockan 09.00, ammade då Liam och gick sedan upp för att byta blöja. Därefter åt jag frukost, det gamla vanliga - fil och müsli med ett glas oboy. Det godaste som finns just nu - haha. Efter frukosten myste jag och Liam i soffan fram till eftermiddagen. Runt 14.00 gick vi ut på en barnvagnspromenad, dagens runda tog 20 minuter och Liam somnade som en stock. Jag har faktiskt satt upp som mål att gå ut och gå varje dag och än så länge har jag hållit det. Kämpa, kämpa.

När sambon kom hem från jobbet tog vi det lite lugnt igen innan vi åkte in till stan. Där hälsade vi på mina föräldrar som vi inte träffat på en vecka och beställde även hem pizza. Mysigt!

I skrivande stund sitter jag i soffan och tar det lugnt. Liam sover för natten och tanken är att jag snart också ska hoppa till sängs. Imorgon klockan 11.00 har vi nämligen en tid bokad hos min psykolog och ärligt talat så ska det för en gångs skull bli skönt att få prata av sig lite. Hoppas ni haft en bra dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229