Fredag, lördag och söndag

Livsstil, Liam

Hej fina ni! Igår blev det inget inlägg här inne men hade fullt upp från morgon till kväll i stort sett. Runt halv 11-tiden kom min pappa och svärfar hit för att hjälpa R på övervåningen med elen. Då passade jag och Liam på att åka till mamma som vi också spenderade hela dagen med. Vi var nere på stan och gick i affärer och Liam fick med sig lite kläder hem, sen blev det även en sväng in till Vetlanda. Däremellan hade vi taco-lunch och under eftermiddagen var vi hemma hos oss och tog det lugnt. Till kvällen lagade R och jag fläskytterfilégratäng och hade lördagsmys framför Mello och en film.

I fredags var vi som sagt i Jönköping men kom hem tomhänta från Ikea. Barnstolen vi funderade på hade tydligen blivit återkallad och kommer inte tillbaka förrän 1-2 månader. Typiskt, dock var mamma och pappa så snälla och har lånat ut deras tillsvidare. Men som tröst sprang jag in på Kappahl och köpte lite kläder till Liam, så resan till Jönköping blev inte helt onödig.

Idag fick vi en liten sovmorgon i alla fall, Liam vaknade vid 9-tiden och väckte då mig. Ammade och bytte blöja som vanligt och nu sitter vi i tv-rummet och kollar på Vasaloppet samtidigt som jag äter frukost. Dagen idag är helt oplanerad vilket är hur skönt som helst. Troligtvis lär vi sitta framför Netflix hela dagen och bara mysa - precis så som en söndag ska vara!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229