Fredag och BVC

Livsstil, Liam

God kväll på er! Idag har vi haft en fullspäckad fredag. Vi startade dagen klockan 9 med en dusch och frukost innan Liam vaknade för blöjbyte och amning i vanlig ordning. Morgonen i sig var lite stressig då vi hade tid på BVC klockan 10.30, men vi hann.

BVC besöket gick bra, Liam är nu 6 veckor och väger 4976g och är 58,6cm lång. Han fick första dosen av rotavaccinet och vi lapiserade även hans navelgranulom för andra gången så får hoppas det gjorde lite nytta (såg dock att det lossnat igen, så lär få göra om det igen - tröttsamt!).

Efter BVC åkte vi och handlade innan vi åkte hemåt för att fika lite. Därefter blev det en tripp till Vetlanda för att hämta lite kläder jag köpt på loppis till Liam. Så smidigt när han snart kommer växa ur storlek 56, men man ändå vill ha lite nytt.

Just nu ligger vi i sängen och tittar på Idol. Liam har varit väldigt orolig ikväll och nästan varit otröstlig, vet inte om det är en blandning av vaccinet och övertrötthet, men nu sover han dock gott bredvid mig så borde nog också passa på! Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229