Fredag och lördag

Graviditeten
Hej fina ni. Som ni kanske märkt har bloggen legat lite på is både igår och idag, men har inte haft tid att sätta mig ner och skriva här förrän nu. Igår bjöd vi hit min sambos bror och hans flickvän på middag och umgicks med dom hela kvällen. Vid 00-tiden åkte vi även ner till sjön för att fiska upp kräftburarna som de slängt i tidigare under dagen, tror inte vi var hemma förrän 00.30 och då blev det raka vägen till sängen.
Idag fick vi som tur en liten välbehövlig sovmorgon innan dagen sattes igång med en god frukost och att dammsuga huset. Min sambo passade då på att åka iväg med kräftorna vi fick upp för kokning hos hans mamma (jag är lite för feg och tycker levande kräftor är sååå läskiga - haha). När han kom hem sen åkte han iväg på volleybollmatch som tyvärr fick avbrytas pga. vädret, så istället tog vi bilen till mina föräldrar och var där någon timme eller två.
I skrivande stund sitter jag i soffan proppmätt av gårdagens rester och lite godis. Tänkte alldeles strax gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, då blir det eventuellt en tripp till Jönköping. Hoppas ni haft en bra fredag och lördag!


Igår traskade vi för övrigt in i vecka 38 med kulan - tänk att han snart är här!!

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären ,
Jag tycker att kräftor är läskiga både som levande och som döda 😊 Så fin bild på dig! nouw.com/denevigaresenären
sofia
sofia,
Haha jag tycker också att levande kräftor är läskiga! 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229