Fredagmorgon

Livsstil, Liam

Godmorgon! Idag är vi uppe med tuppen nästan då Liam vaknade vid 7. Alldeles för tidig enligt mig och han brukar vanligtvis sova till halv 9, antar jag blivit lite bortskämd. Igår hann jag inte blogga då jag och Liam hängde med min mamma och ena lillebror till Jönköping och vi kom inte hem därifrån förrän vid lunch. Efter det handlade jag och fixade lite hemma och spenderade kvällen hos mina föräldrar. Sedan fick jag ett litet ryck runt 21-tiden och blekte håret, vilket jag i efterhand ångrar. Ja, resultatet kommer väl upp när det ser någorlunda bra ut. Får bara hoppas allt hår stannar kvar - haha.

Just nu sitter vi och äter frukost, tanken sen är att fixa i ordning oss och åka ner till stan för att fixa silverschampo och lite annat. Ikväll vankas det nämligen festligheter för min del, vilket ska bli så roligt! Hoppas ni får en bra fredag så hörs vi snart igen.

Säg hej till mitt blöta, ofixade, sönderblekta hår. Usch, får ångest av att bara titta på det just nu! Får hoppas det ser bättre ut sen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229