Händelserik eftermiddag

Lifestyle

Herregud, vilken eftermiddag alltså. Åkte vid 13.00 tiden till Ghid för att hämta upp henne för att sedan åka till Jönköping då hon skulle tatuera sig, allt gick bra tills vi hamnade i Gisshult (mellan Eksjö och Nässjö), då känner jag hur min bil börjar hacka och gå ojämnt, saktar då in och försöker hitta närmsta parkeringsficka, precis när jag gjort det så tvärdör den och ratten låser sig. Då det aldrig hänt innan så tyckte vi det var jättekonstigt. Jag ringde min pojkvän och Ghid hennes pappa, så där i ösregnet fick vi stå och kolla olja, kylarvätska och med mera. Fick starta bilen till och från men till slut så gick den jämt och vi bestämde oss då för att fortsätta turen till Jönköping - vilket vi inte skulle gjort.

När vi var i Nässjö så fungerade bilen som vanligt och vi fortsatte som sagt mot Jönköping. Sen känner jag i backen att bilen börjar hacka igen, fick då i all panik igen försöka hitta närmsta parkeringsficka och där tvärdog bilen igen. Den här gången vägrade bilen starta och där satt vi fast utanför Nässjö. Efter ett tag bestämde vi oss för att försöka starta bilen igen, vilket den gjorde, vi kopplade även ur basen och säkringen jag har. Lät sedan bilen stå igång lite och efter ett tag bestämde vi oss för att försöka köra hemåt mot Eksjö. Tack och lov höll bilen sig igång och vi kom fram, vi slapp även lämna bilen på stället för att sedan bogsera den hemmåt.

MEN, nu när jag skulle åkt iväg så dog bilen ytterliggare igen så nu får den stå tills vi köpt lite delar så vi kan försöka laga henne, min kära bil!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229