Härlig helg

Lifestyle

Godmorgon fina ni

Jösses vilken sovmorgon jag tog idag, vaknade vid 10.00 men inte så konstigt när jag satt uppe till 01.00 tiden för att titta på Eurovision. Måste dock säga att Eurovision det här året var riktigt dåligt, inga låtar alls som föll mig i smaken och verkligen inte rätt bidrag som vann. Nej, det var nog sista gången jag tittade på det.

Igår var vi en sväng i Jönköping och köpte lite nytt, hittade ett par mammabyxor och saker till bebisen. Handlade dock inte så jättemycket då vi har en tripp till Ullared planerad nu i maj/juni och där lär vi nog hitta det mesta. Idag blir det en lugn dag här hemma, tänkte gå ut och sola en liten stund och sen eventuellt dammsuga huset, skulle verkligen behövas men är ju så himla fint väder ute. Vad ska ni göra idag? :-)

Kolla in den här utsikten vi har utanför vårat hus, såå himla fin!!

Gillar

Kommentarer

Linneamariia
Linneamariia,
dedär vädret såg ju härligt ut!
nouw.com/linneamariia
theamartinsson
theamartinsson,
Otroligt härligt!
nouw.com/theamartinsson
josefineviberg
josefineviberg,
För mig är det ju en timme före en svensk tid släpptes det klev jätte sent så somnade innan de sluta skulle även upp o jobba vid fem 😔 men dog bidraget som vann alltså what är det är skämt 😯 jag tyckte typ två tre låtar var okey men inte mer en så
nouw.com/josefineviberg
theamartinsson
theamartinsson,
Gillade verkligen inte bidraget som vann haha!!
nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229