Hur gick resan hem?

Prunus Spinosa "PS"
I Lördags så kom vi fram till stallet runt 16:00. Resan från Nybro till Eksjö tog väl ungefär två timmar och då stannade vi även och kollade till honom en del också.

Det började med att vi åkte från Eksjö vid halv tio snåret och var framme i Nybro runt halv ett tiden. När vi kom dit så stod han i stallgången med hans ägare och hennes syster. PS hade även fått en total makeover, skit snyggt.. ser verkligen ut som en sportponny! Under tiden så pratade vi, kollade så allt stämde, skrev på kontraktet och flyttade sedan över alla hans saker till bilen. Efter det så lastade vi på honom i transporten.

När vi stannade första gången så var han ganska svettig, vilket dels beror på att han var lite stressad. Men vi gick in till honom, öppnade upp lite och fixade höet och pussade en massa. Sen körde vi vidare och på det andra stället där vi stannade så var han betydligt lugnare, då var han inte alls lika svettig och han var även mer nyfiken på vad som hände. Sen när vi stannade för sista gången så var det inga problem alls, lika nyfiken och glad som andra gången vi stannade.

Efter det så körde vi hela vägen hem till Eksjö och när vi sen var framme så var det bara att lasta ur honom. Förväntade mig faktiskt att han skulle vara lite stimmig när vi skulle lasta ur honom, men han stod snällt och väntade på oss och var inte ett dugg stimmig.

Allt som allt så gick resan hem jättebra. Pappa tyckte inte alls han hade rört på sig så mycket eller varit "bråkig". Är jättestolt över PS som inte åkt transport så mycket och faktiskt klarade av den här långa resan!

Så nu välkomnar jag er till vårt nya äventyr!Gillar

Kommentarer

MALIN
MALIN,
Vad skönt att det gick bra för er 😊
malinkirstine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229