Hur hade vi möblerat vår uteplats?

Reklam och samarbeten

Inlägg i samarbete med Ekeby Möbler

Till sommaren är tanken att vi ska riva vår altan på baksidan och bygga nytt och vad passar inte bättre än att skaffa nya utemöbler? Förutom altan så kommer vi också bygga soldäck och jag har i huvudet planerat allt från topp till tå gällande möbler och inredning, Jag personligen är helt såld på den industriella stilen och kommer ha en liten touch av det på altanen och soldäcket.

Om vi börjar med altanen så kommer den att vara inglasad, vilket är ett plus i kanten då vi i stort sett kan ha vilka möbler som helst. Det här bordet från Ekeby Möbler är definitivt något jag vill ha och som skulle göra sig bra på altanen. Till bordet har jag även hittat de här stolarna som även de kommer från Ekeby Möbler. Förutom bord och stolar så hade det varit hur mysigt som helst att ha en vedkamin och vad passar inte mer perfekt än det här vedstället som förvaring för veden? Något mer jag vill ha är gröna växter för att få in lite liv och även plädar/filtar för att få det mysigt.

Går vi vidare till soldäcket så kommer det att vara rätt så stort och förutom spa bad som vi funderar på vill vi ha en liten sällskapshörna med en soffgrupp och bord. Den här soffgruppen från Ekeby Möbler hade definitivt gjort sig bra på vår uteplats tillammans ett svart bord och det här parasollet bredvid. Det allra sista jag skulle vilja ha är två solsängar och vad passar inte bättre än de här från Ekeby Möbler? Hur fina som helst.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229