Husvisning

Livsstil, Liam

Hej på er! Igår hade jag verkligen ingen tid eller lust att blogga faktiskt. Jag träffade Linda vid 11.30 tiden för att åka på dressyrtävling, därifrån kom jag inte hem förrän vid 18.00 och då åt jag och R middag lite snabbt innan jag åkte iväg till Linda igen för att färga ögonbryn och bara ha kvalitetstid med min bästa vän och ladda om batterierna. Ibland behöver man släppa allt ansvar och bara vara. Ni som har barn förstår nog!

Idag är det i alla fall söndag och hittills har vi bara tagit det lugnt. Vi var iväg en sväng innan hos mina föräldrar och på hemvägen stannade vi en snabbis på en husvisning. Inte för att vi ska sälja vårat hus, utan bara för att få lite inspiration. Men kan inte påstå att huset var till någon vidare hjälp. Fint utanpå, men otroligt fula val av färger invändigt och konstig planlösning.

Just nu sitter jag och tar det lugnt i soffan medan Liam sover, när han vaknar blir det mellanmål för hans del och sedan ska vi laga mat innan mina föräldrar kommer hit på kaffe och fika. Mys! Ha en fortsatt bra söndag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229