Ingen rolig start på veckan

Livsstil, Liam

Hej på er! Jösses vilken sovmorgon jag och Liam tog idag, jag vaknade vid 11.00 och då sov han fortfarande, dock välbehövligt efter en lång dag som igår. Vid 11-tiden igår hade jag tid hos min psykolog och två timmar senare var jag på efterkontroll hos min barnmorska. Vi gick igenom förlossningsjournalen, pratade preventivmedel och gjorde en gynekologisk undersökning. Undersökningen kunde hon dock fullfölja då jag inte klarade av det, dels för att det gjorde ont och för att jag blivit rätt skärrad sen alla undersökningar och operationer i och med cellförändringarna, dock sa hon att det hon kunde se såg jättefint och läkt ut - skönt!!

När vi kom hem igår förresten och jag skulle börja gå igenom mina mejl så såg jag att min arbetsgivare skickat ut ett med rubriken "varsel" och tydligen ska de varsla 24 st anställda och min magkänsla säger att jag är en av dom. Så just nu sitter jag och väntar på besked då de håller på med förhandling via facket. Mindre rolig start på veckan och det nya året.

Idag är det däremot en riktig slappardag här hemma. Det enda som står på schemat är att dammsuga, tvätta, byta gardiner och rensa bland Liams kläder. Liam växer så det knakar och har nu 62/68 i kläder, vad hände med vår lilla bebis liksom? Det går alldeles för fort - haha. Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229