Kaotisk helg

Livsstil, Liam

Godmorgon! Alltså vilken natt vi haft, jag har för första gången på länge sovit en hel natt utan uppvak och amning. Så himla skönt och det känns verkligen i kroppen att den är utvilad. Måndag och ny vecka är det idag i alla fall. R jobbar eftermiddag så inget speciellt inplanerat idag förutom att Liam och jag ska till mina föräldrar och ta det lugnt där. Mys!

Men angående rubriken. Fy vilken kaotisk gårdag vi hade, det var verkligen problem från morgon till kväll. Det började med när Liam och jag klev upp, då såg vi kattbajs överallt och jag menar verkligen överallt. Det var på gardiner, soffan, mattan, ena tygstolen, väggar, dörrar, klösträd och golv. Ni kan ju bara föreställa er min panik. Vår kattunge har alltså ätit något olämpligt och haft en mindre bra natt, så hela förmiddagen gick åt till att städa och sanera huset. När städningen äntligen var färdig så dök nästa problem upp.

I samband med städningen så tvättade vi två mindre mattor i tvättmaskinen som vi inte skulle gjort såhär i efterhand. Den enda mattan gick sönder och täppte igen precis allt. Så eftermiddagen och kvällen gick ut på att försöka få rent tvättmaskinen och rensa alla filter, men vi lyckades inte helt så problemet kvarstår även idag. Förhoppningsvis släpper det vid dagens rengöring, annars vet jag inte vad vi gör!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229