Ligger Liam efter i utvecklingen?

Liam
I tisdags var vi hos BVC för 10 månaders kontroll där vi mätte, vägde och pratade om Liam. Han är 73 cm lång och väger 8930g, vilket var godkänt och han följer sin kurva som han ska. Efter pratade vi lite om vad han kunde och när hon frågade om han börjat ställa sig mot saker så blev det tyst i 1 sekund. Han har börjat ställa sig på knäna i sängen, men inget annat och verkar inte intresserad av att stå för den delen heller. När vi försöker så vill han nämligen bara hoppa - vilket BVC sköterskan egentligen inte sa någonting speciellt om utan fortsatte med resterande frågor.

Ni som är mammor känner er säkert också igen er med oron kring barnets utveckling och även om jag vet att Liam inte ligger efter i utvecklingen så kan jag inte sluta tänka på det. När kommer han att börja ställa sig upp? När kommer han att börja gå? Just för att många i vår närhet som har bebisar som redan börjat ställa sig och vara intresserade av det. Men jag antar att det kommer med tiden när Liam känner sig redo!

Finns det någon av mina bloggläsare som har det likadant?

Gillar

Kommentarer

Zophie Juhlin
Zophie Juhlin,
Vår dotter ställer sig upp mot allt, hon är också 10 månader. Hon försöker gå själv och är snabb som vinden när hon går längst med möbler. Problemet är att hon ramlar och slår sig HELA tiden! Det är riktigt läskigt. Jag kan inte släppa henne med blicken för ens några sekunder! Senast idag försökta hon klättra upp på svärföräldrarnas marmor-bord och jag hann precis fånga henne innan hon flög ner... Så var glad att han är så lugn haha!
Zophieochisabella.vimedbarn.se
theamartinsson
theamartinsson,
Haha men oj, full fart deluxe! Liam kryper ju så det är full fart också, men blir nog värre när han börjar gå/klättra/stå på allt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229