Lugn och skön helg

Rico, Lifestyle

Den här helgen har varit så lugn och skön. I fredags så var vi ute i stallet ganska länge och min syster hade Rico på hopplektion som för övrigt gick jätte bra, de hade bra flyt för att vara första gången. På kvällen sen kom min pojkvän och vi hade det lite mysigt framför en film innan vi somnade.

I lördags så var jag ute i stallet ganska tidigt, blev ingen ridning men körde på ett longerings-pass så han fick sträcka ut sig lite efter hoppningen. Gick väl sådär, i ena varvet bestämde han sig för att se spöken så blev en liten "fight", men till slut gav han sig för en stund. Efter stallet så tog jag det bara lugnt och inväntade min pojkvän som bjöd ut mig på middag ute vid Sandsjöbaden, vilket var såå mysigt och gott. När vi varit där så åkte vi hem till honom och spenderade natten där.

Idag så vaknade vi vid 11.45 för att vara exakt, väldigt skönt att sova ut men har lite ångest för att man kastat bort en halv dag. Senare idag så ska Kenny iväg och köra cross medan jag är ute i stallet och pussar sönder Rico, han får nämligen vila idag men imorgon kör vi igen. Angående strålrötan så börjar den gå åt rätt håll, just nu håller vi på att tvätta med grönsåpa och kleta på tjära. Så får hoppas på det bästa!! 

Hoppas ni haft en bra helg. P&k

Gillar

Kommentarer

mee.animal
mee.animal,
sv, ja men du behöver inte oroa dig som sagt! Måååånga hästar har strålröta 😊 Det brukar gå till sig!
Tack förresten! Gillar dom också jättemycket 😃
neapocalypse.se
j
j,
Gud så mysigt! Vet när jag var mindre så brukade våra föräldrar alltid ta oss dit på söndagsmiddag =)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229