Lyx i vardagen

Lifestyle, Graviditeten

Hej! Vilken mysig kväll min sambo och jag hade det igår. Först lagade vi kycklingwraps till middag för att sedan vid 18.30 tiden bege oss mot biografen och titta på Mamma Mia! Here we go again och ack så bra den var. Vill inte avslöja för mycket men rekommenderar den verkligen om ni gillar första filmen och en hel del musik.

Vad har vi gjort idag då? Förutom att vi gått in i gravidvecka 35 så var vi på ultraljud för att titta till bebisen. Vi var inne på förlossningen i veckan pga. minskade fosterrörelser igen, tänkte dock berätta om det i nästa gravidinlägg. Men för att inte oroa någon så såg allt bra ut. Under eftermiddagen kom min sambos mamma och D hit, så vi har ätit en massa gott och bara umgåtts. Sambons mamma och jag var även ute på en liten shoppingrunda och hittade några fynd. Hur trevligt och mysigt som helst.

I skrivande stund sitter jag framför datorn med en chipspåse bredvid och tänkte snart hoppa ner bredvid min sambo i soffan och titta på film, vilken den blir är dock inte bestämt än och om jag känner oss så lär det ta ett tag att bestämma - haha. Hoppas ni haft en bra dag.

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Låter som en mysig kväll 😃
missjennifer.se
Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Är det minst lika mycket musik i denna som förra? 😊 Tycker abbas musik är så fruktansvärt bra! 😊 Mysigt mysigt!
www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229