Magiskt shampoo

Innehåller affiliate-länkarReklam och samarbeten

Innehåller affiliatelänkar

Sedan jag flyttade in hos min sambo så har mitt hår totalt förstörts av vattnet som ni kan se på den första bilden. Jag är vanligtvis blond men nu mera grönhårig pga. för hårt vatten helt enkelt och vi har dessvärre heller inte satt in något filter än. Efter att ha sökt runt lite på internet och testat alla möjliga husmorstips så hittade jag Lanza Healing Colorcare Clarifying Shampoo och bestämde mig för att testa det.

Alltså kolla in det här resultatet efter en tvätt. Trodde inte mina ögon när mitt hår torkat och jag såg att det värsta gröna hade försvunnit. Allt har som sagt inte försvunnit men om det blir så här efter en tvätt, tänk då efter regelbunden användning av den!

Så om ni har trist och grönt hår som mig, då rekommenderar jag verkligen den här produkten. Priset ligger runt 250-300kr beroende på var man köper den men det är så värt det.

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
vilken skilnnad. Grönt hår är inte alls kul. Ett slag när jag ff bodde hemma hos mina föräldrar hade de problem med vattnet så jag och syster hade hår som skimrade åt grönt. Toppen schampo du hittat. Kram från mig
kamillaskamera.com/
theamartinsson
theamartinsson,
Nej verkligen inte, man känner sig inte speciellt fräsch haha! Verkligen ett mirakel schampo 😊
nouw.com/theamartinsson
Harriet
Harriet,
Wow så bra den verkar!
www.harrietgripenberg.com/
theamartinsson
theamartinsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229