Måndag och ny vecka

Livsstil, Liam

Hej på er! Måndag igen och ännu en ny vecka är på intåg. Liam ligger just nu och sover sin eftermiddagslur så lika bra att passa på att blogga och fixa lite. Morgonen idag var riktigt seg, vi var såå trötta och gick inte upp förrän 10.15. Ammade och bytte blöja på Liam, sen slängde jag i mig frukost och hoppade in i en dusch lite snabbt. Efter det har vi bara suttit framför tv:n och tagit det lugnt. Det snöar för fullt här och har gjort det non-stop sedan igår så att vara utomhus känns inte lockande om jag ska vara ärlig, dock måste jag skärpa till mig när det gäller att gå ut för Liams skull. Händer allt för sällan att vi tar en barnvagnspromenad och sitter inne istället.

Nu i eftermiddag ska vi i alla fall iväg till mina föräldrar och spendera resten av dagen där. Sambon jobbar nämligen eftermiddag den här veckan och ni som följt min blogg ett tag har nog koll på att eftermiddagsveckorna spenderas hos mina föräldrar - haha. Vi kommer ifrån huset och mina föräldrar får träffa sitt barnbarn, win-win situation. Nejdå, inte bara därför, det är mysigt att vara där och få lite sällskap också. Hoppas ni får en fortsatt bra måndag.

Gillar

Kommentarer

Loottzz
Loottzz,
Haha jag är lite likadan,stannar hellre inne. därför åker jag iväg till öppna förskolan i eksjö och till babysång så man kommer ut och gör något istället =)
nouw.com/loottzz
theamartinsson
theamartinsson,
Haha skönt att man inte är ensam 😂
nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229