Mina opopulära åsikter

Livsstil

Under sommaren har det dykt upp flera inlägg där bloggare och youtubers (ping: Therese Lindgren) delar med sig av sina opopulära åsikter och jag kände nu att det var dags att dela med mig utav mina opopulära åsikter.

1. Jag avskyr guld/mässing inredning. Verkligen ALLA har det och det ser exakt likadant ut hos alla. De har deras gråa Ikea bodbyn kök med mässing handtag. Orkar inte!

2. Att få barn i ung ålder är bättre än äldre ålder. Som ung mamma och pappa orkar man med mycket mer, man är mer närvarande, roligare och förstår bättre. Sorry, men ni äldre kommer aldrig att göra det. Med ung förälder menar jag första barn innan 26-27.

3. Det är väldigt sällan snyggt med hårförlängning. Been there done that. I många fall ser det otroligt fult ut, men sedan finns det givetvis de som ser bra ut.

4. Folk som har 1000 instagram följare och tror de är nya Bianca Ingrosso. Nej men alltså, nej. Du är ingen influencer för du har 1000 följare och gör "samarbeten" med Twistshake.

5. Kaffe är bara gott med mjölk i. Förstår mig inte på er som dricker svart kaffe, usch - haha.

6. Cola Zero är så mycket godare än Pepsi Max. Behöver jag ens säga något?

Gillar

Kommentarer

Loottzz
Loottzz,
Håller med om 2 dock fick jag inte barn först vid 29 men hade gärna haft tidigare om jag kunnat. 😂 Och ja kaffe med mjölk är ett måste fy fan vad äckligt utan 🙈 sen resten håller jag också med om.
nouw.com/loottzz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229