Morgonen började i panik

Livsstil, Liam

Hej på er! Klockan 09.00 ringde larmet på mobilen och då startade vi morgonen med lite mys i sängen innan vi gick upp för att äta frukost. Natten har varit bra, både jag och Liam har sovit hela natten utan att vakna vilket verkligen känns i kroppen. Att sluta amma kanske inte var en så dum idé trots allt, även om jag kan sakna det.

Just nu sitter vi uppe på övervåningen och leker och snacka om att jag fick panik innan. Sambon och jag hade lite godismys framför Idol igår kväll och någon av oss hade råkat spilla chokladsmulor på mattan där Liam leker, vilket inte är så jättebra då han är mp-allergiker. Troligtvis hann han aldrig få i sig något då jag såg det hyfsat snabbt, men man blir ju lite orolig ändå med tanke på att han blir så otroligt dålig av mjölkprotein.

Dagens planer är i alla fall inte så många idag. Vi ska ut och gå en promenad snart hade jag tänkt och vid 15.30 ska jag befinna mig hos veterinären med vår kattunge för vaccination och sterilisering. Förutom det så lär vi bara ta det lugnt och mysa inomhus som i vanlig ordning!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229