Näst sista barnmorskebesöket

Graviditeten
Hej fina ni. Fy vilken jobbig natt jag hade till idag. Det har varit så varmt trots fläkt och öppna fönster, sen lite ryggont och vakna varannan timme på det tills klockan ringde vid 08.45. Får verkligen hoppas att jag sover bättre i natt för imorgon ska vi nämligen iväg på lite äventyr och då behöver jag vara utvilad.
Som jag nämnde i gårdagens inlägg så hade jag tid hos barnmorskan idag klockan 10.00 för en rutinkontroll. Vi vägde mig, tog blodprov, mätte magen och pratade lite generellt kring graviditeten och den kommande förlossningen. Allting såg bra ut enligt barnmorskan förutom mitt hb som sjunkit till 99, vilket inte är bra så det blir att knapra järntabletter och hoppas på att det reder ut sig. Mitt sf-mått ligger på 32 cm och bebisen ligger fortfarande med huvudet neråt. Nästa besök som vi bokade in blir den 17:e augusti och det blir förhoppningsvis det sista besöket, men man ska aldrig säga aldrig. Återstår att se helt enkelt och det är en liten spännande känsla.
Hur som helst, efter barnmorskebesöket kom min sambos pappa på besök och vi åkte in till Vetlanda för att handla lite nödvändigheter till garaget och annat smått och gott. Efter den lilla trippen har jag och min sambo inte gjort något speciellt faktiskt, vi lagade lite mat tidigare och sitter nu framför tvn och lär göra det tills det blir dags att gå och lägga oss. Skönt att ha en sådan kväll också. Hoppas ni haft en bra dag!


Får inte nog av dessa vackra rosor som R överraskade mig med tidigare idag!

Gillar

Kommentarer

Zana Vic
Zana Vic,
Så vackra rosor!
None
Thea Martinsson | 22 år & blivande mamma
Haha ja fy, ingen höjdare alls!
theamartinsson.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229