Ny vecka, nya tag och en trotsig 4-månaders

Livsstil, Liam

Hej på er! Tyvärr har bloggen fått ligga lite still den här helgen då min älskade lilla katt hastigt gick bort i fredags vilket tog väldigt hårt på mig. Har gråtit och gråtit och det känns så jäkla tomt utan honom, men för Liams skull måste jag försöka lägga sorgen lite åt sidan och fokusera på honom.

Igår gjorde vi absolut ingenting här hemma, vi tog det lugnt framför soffan och handskades med en trotsig 4-månaders. Vi misstänker att Liam är inne i en fas just nu då verkligen ingenting duger åt honom. Ena stunden är han glad och sen på en sekund vänder det och han blir gnällig och gråtig - haha. Hoppas innerligt den är över snart då mitt tålamod börjar sjunka ordentligt. Någon av er som är med om liknande och vill dela lite tips och trix?

Idag däremot har vi, eller jag lite mer inplanerat. När min sambo kommer hem från jobbet är tanken att åka ner till stan för att hämta ut ett paket till ett samarbete och därefter eventuellt besöka lite affärer. När vi kommer hem sen ska jag försöka skriva klart ett blogginlägg som också är ett samarbete och när det är färdigt blir det förhoppningsvis att ta det lugnt. Laga lite mat och titta på Farmen innan det blir sängdags. Hoppas ni haft en bra dag hittills.

Gillar

Kommentarer

Jackielarsson
Jackielarsson,
Vilken söt pyjamas ! 😍
nouw.com/jackielarsson
theamartinsson
theamartinsson,
Visst är den! 😍
nouw.com/theamartinsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229