Och där var den här helgen slut

Prunus Spinosa "PS"
Då var den här helgen avklarad och mindre glad för det är jag. I fredags så tog vi en liten skogstur för första gången på PS, dock var han överallt och ingenstans. Väldigt spänd och nyfiken på omgivningen, dock vände vi sen när vi kommit in en bit i skogen då min syster blev orolig över att vi skulle möta en älg haha. I lördags så tog vi en runda på banan med honom, travade och arbetade honom men inte allt för ansträngande då han hostade till en gång och det kom ut vitt snor. Troligtvis så har han åkt på en förkylning så det blir att ta det lugnt den närmsta veckan!

Idag så hade vi i alla fall stalltjänst så blev tidig morgon för att åka och släppa ut hästarna och fixa stallsysslorna. Efter det så åkte vi hem, både jag och min syster somnade om så sov enda till 12, halv 1. Käkade mat nästan direkt när vi vaknade sen åkte jag och min pojkvän till Vetlanda. Resten av kvällen spenderades ute i stallet för att rykta och borsta en otålig liten häst som blev sur för att alla andra fick äta mat men inte han haha. Spöregnat hela dagen har det också gjort på tal om annat, så han var väääldigt blöt och även hans regntäcke.

Därav att jag också måste gå upp 06:10 för att åka ut till stallet och sätta på honom regntäcket som förhoppningsvis torkat under natten, annars blir det lite jobbigt läge då vi just nu bara har ett regntäcke. Men det ska nog inte vara några problem! ... Nu måste jag tyvärr avrunda och hoppa till sängs. Tidig morgon vankas. Godnatt bästa ni.Världens vackraste.

Gillar

Kommentarer

Wilma
Wilma,
Vilken mysig bild! Sv: Förlåt för sent svar, men kameran är inte speciellt dyr om man jämför med andra 😃
wilmafur.se
Linda
Linda,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229