SAKER JAG SAKNAR SEDAN JAG BLEV MAMMA

Livsstil
Kom in på Lailas blogg tidigare idag och blev inspirerad till att göra ett likadant inlägg om saker jag saknar sedan jag blev mamma.

1. Att få sova en hel natt - Jag kommer inte ihåg senast jag sov en hel natt utan att bli väckt, så det jag saknar är att kunna ligga kvar i sängen och bara dra sig. Att kunna somna om och gå upp när man vill.

2. Att vara spontan - Att bara kunna åka iväg och träffa sina vänner på middag, fika, fest, utflyckter. Ja, you name it. Nu måste man pussla och planera i veckor innan.

3. Mina intressen - Ridning är något jag hållit på med sedan barnsben och det är något jag fått lägga på hyllan just nu, tyvärr. Det är en del av mig och min identitet som försvunnit sedan jag slutade med det. Planen är dock att ta upp det igen när Liam blir lite äldre. Men det gör så ont i hjärtat!

4. Att inte bli granskad för allt jag gör - Nej men alltså, det är alltid någon (till och med folk som är nära oss) som ska påpeka hur jag uppfostrar Liam, varför jag gör si och så, hur de minsann vet allt för de har äldre barn och därför vet vad som är "bäst" för Liam. Thank you, next.

5. Att sitta ner och inte göra någoting. Att bara få vara liksom och kunna sträcktitta på en serie eller film utan att bli avbruten varannan minut.

Men, även om jag saknar allt det här så skulle jag inte välja bort det jag har nu. Jag älskar Liam mest av allt och visst kan jag fortfarande göra allt det jag gjorde förr, det krävs bara lite mer planering och det är det värt!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229