Snygga till hemmet med posters

Reklam och samarbeten

Inlägg i samarbete med Posterstore

Igår eftermiddag fixade och donade vi som bara den här hemma med att få upp tavlor och posters på väggarna. Ni som följt vår renovering vet att vi haft en stor tom vägg i sovrummet som varit så tråkig och jag har varje dag sagt till mig själv och min sambo att jag vill ha något på den väggen och vad passar då inte bättre än vackra posters?

I sovrummet valde vi att ha en tavelvägg just för att fylla ut väggen och i svartvita posters för att få mer djup och känsla i rummet. De två stora tavlorna är i storlekarna 50x70cm och de två i mitten är i storlekarna 30x40cm och 21x30cm.

Förutom sovrummet så fick sig hallen på nedervåningen ett litet lyft. Tidigare hade vi en poster med Eksjös koordinater som jag tröttnade på ganska snabbt, men nu istället har vi den här postern och tavlan som passar perfekt. Det blev verkligen pricken över i:et i hallen och vi är så nöjda!

Kort och gott så är vi jättenöjda med Posterstore och deras utbud, de har verkligen allt man behöver för att få det snyggt på väggarna. Deras produkter piffade verkligen till det här hemma och gjorde det så mycket snyggare. Något mer jag älskar med posterstore är att alla deras posters är tryckta på papper med FCS-miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk, alltså att de är miljövänliga. Hur bra är inte det?!

Jag har även fixat en rabattkod till er som är theamartinsson30 som gäller på alla posters (ej selection eller ramar) och den är giltig t.o.m. 18/9-19 00.00. Så skynda att fynda!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fint 😊
nouw.com/eschutz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229