Söndagsmorgon

Lifestyle

Godmorgon, då var det söndag igen.

Känns som att helgerna bara springer iväg och man får inget vettigt gjort - haha. Hoppas ni sovit gott i alla fall, det har jag gjort. Igår kväll så hände det inte så mycket här hemma, vi tog det lugnt framför en film och åt lite gott. En myskväll helt enkelt och så uppskattat!

Idag är det ju faktiskt en liten speciell dag, den så kallade våffeldagen och även mina två bröders födelsedag. Dessvärre gillar jag själv inte våfflor men får ställa upp och fixa några till min sambo - haha. Planerna för idag är att åka och fira mina bröder tillsammans med resten av familjen och sen får vi se vad som händer framåt kvällen, men om jag känner mig och min sambo så lär vi hamna framför tvn och en film!

Vad har ni för planer idag? :-)

Gillar

Kommentarer

simonefrithiof
simonefrithiof,
Så mysigt med en lugn lördag - det är så lördagar ska vara om du frågar mig! Helgen springer verkligen förbi, men så gör även resten av veckorna också tycker jag - just nu känns det bara som måndag, och sen pang så är det fredag igen 🙈 Vilken härlig söndag du har framför dig, hälsa grattis till bröderna! Jag är precis som dig och skippar våfflorna - är inte alls förtjust i det.. Iställer kanske jag lyxar till det med någon glass nu när solen är framme 😃 Ha en fin dag! Kram
nouw.com/simonefrithiof
theamartinsson
theamartinsson,
Ja men verkligen, dagarna bara springer förbi! Åh, glass lät inte helt fel 😄 Hoppas du haft en bra dag, kram
nouw.com/theamartinsson
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
här blir de en lugn dag me lite film mys & lite sagostund
nouw.com/jagochminahjärtan
theamartinsson
theamartinsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229