Torsdag och dagarna som varit

Livsstil
Godmorgon fina ni. Vaknade runt halv 9 idag och sitter just nu framför tvn och äter frukost. Har nästan blivit som en liten "tradition" för min del då jag sitter här varje morgon - haha. Idag är dagen som min kära sambo tror att mini tittar ut på, men hoppas han stannar kvar någon dag till i magen då jag har lite att fixa och ordna innan han kommer.
Dagarna som varit har varit fullt upp i stort sett. I måndags hängde jag med mina föräldrar till Ullared där jag hittade lite fynd till både mig, min sambo och bebis. Tisdagsförmiddagen spenderade jag och min sambo i Jönköping, men resten av dagen var lugnare och igår var mamma och jag iväg i lite affärer för att handla nya krukor och annat smått och gott.
Planerna för idag är att följa med mina föräldrar till Jönköping då jag måste in på Ikea och köpa väggfästen till tv-bänken och även en kabelkanal. Jag ska även svänga förbi en tjej i Nässjö för att hämta en steghylla jag fått tag i genom loppis och ikväll sen blir det eventuellt bilbingo. En fullspäckad dag med andra ord. Förstår inte hur jag som höggravid orkar - haha. Vad ska ni göra idag?


Pyntade om på soffbordet häromdagen också, visst blev det fint?

Gillar

Kommentarer

Annelie
Annelie,
Ullared är ju bara så underbart man hittar ju verkligen allt där ibland lite väl mycket som man ”villhöver”
None
Kamilla
Kamilla,
Hej. Nu har jag inte läst något nytt hos dig på flera dagar. Hoppas att du mår bra. Kram från mig.
kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229