Tre dagar senare

Lifestyle

Alltså hörrni, vet ni vad? Igår så blev jag av med mitt jobb. Fick ett samtal av min konsultchef där hon förklarade att de var jätte nöjda med mig och att jag gjorde ett kanon jobb, men att de behövde någon som kan stå på slutmonteringen konstant.

Jag ligger nämligen hemma med öroninflammation och feber och har ingen energi till att jobba. Så de på Husqvarna ville inte ha kvar mig, utan de vill ha en robot som aldrig blir sjuk. Det värsta är väl nästan att jag inte har någon uppsägningstid och att uppsägningen sker omedelbart.

Antar det här är nackdelen med bemanning, man blir utnyttjad till tusen och man kan bli av med allt på en sekund utan att ha något att säga till om. Men mest arg är jag nog på Husqvarna som inte har mage att säga något till mig när jag ringer in på morgonen och ska sjukanmäla mig, satt till och med i bilen på väg dit. Ja, jösses. Finner inga ord.

Nåväl, får göra mitt bästa nu och försöka få tag i ett annat jobb och hoppas på att livet snart vänder och blir lite positivare.

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Oj, det här förtjänade du verkligen inte.... Hoppas det löser sig och som du skrev, blir lite positivare i livet. Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229