Vad lärde vi oss om uthängning?

Lifestyle

Att hänga ut en person skapar bara problem. Eller ja, hänga ut och hänga ut inga namn har angetts men tror de flesta förstår vem jag menar. Så det räknas väl som att jag hängt ut honom.

Efter att inlägget publicerades så bröt helvetet ut, på riktigt. Och nu så har jag tydligen folk som vill slå ner mig. Låter moget va?! Fast jag kanske förtjänar att bli nerslagen? Kallade ju honom för pundare(bara ett drastiskt ord jag valde för att göra allt lite mer spännande & han är ingen pundare) och sen berättade jag min historia av det hela som hände på bloggen.

Folk tror att jag valde att göra detta för uppmärksamhet och för att de ska tycka synd om mig. Fel, fel & fel. Varför jag valde att publicera detta nu vad för att jag senast för 1 dag sedan fick höra att folk tror att allt är mitt fel. "Fan alltså, jävla Thea", "Hur fan kunde hon göra så mot honom". Det är bara en del av det som sagt. Jag fick helt enkelt nog. Kände att jag behövde lätta på trycket och faktiskt berätta min sida av det hela. Vilket inte folket tydligen tyckte om.

Jag skyller inte allt på mitt ex. Det är lika mycket mitt fel som hans fel att vi gjorde slut. Så ni får inte tro att jag håller på att lägga över all skit på honom, för det gör jag inte och skulle aldrig kunna göra det heller. Men nu har jag fått säga mitt och kan folk inte acceptera det. Hasta la vista med er!

Och ni som vill slå ner mig. Vad kommer det göra för skillnad? Göra er till en bättre person? Troligtvis inte. Så lägg ner, tack!

JAG BER OCKSÅ OM URSÄKT TILL ALLA ER SOM TOG ILLA UPP ELLER LIKNANDE.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229