Vi var med om något hemskt igår

Livsstil, Liam

Hej fina ni! Vår lördagskväll igår blev verkligen inte som planerat. Runt 19.45 tiden skulle jag och R precis sätta oss i soffan när vi hör någon springer upp på vår veranda, drar tag i handtaget och en kvinna som skriker "Låt mig va". Vi sprang ner och låste upp dörren och såg på gatan en man som höll tag i kvinnan som tidigare sprungit till vår ytterdörr, troligtvis för att hon behövde hjälp. De försvann dock väldigt fort upp på gatan så jag bestämde mig för att ta bilen för att leta rätt på dom, dock var de spårlöst försvunna så vi ringde till polisen och gjorde en anmälan. Det som var skönt var att de tog det väldigt seriöst och en polisbil kom till byn vi bor i väldigt snabbt för att spana och lite senare kom de även hem till oss för att prata, visade en bild och annat. Tyvärr så såg vi bara ryggarna på dom, men jag hoppas så jävla innerligt att tjejen mår bra och är säker.

Idag i alla fall så vaknade Liam tidigt, redan klockan 7 men jag fuskade och satte igång Youtube så jag fick sova några minuter extra. Jag var så himla trött efter gårdagen. Efter ett tag gick vi alla upp och åt frukost, därefter gick vi ut för att ta in alla utemöbler och fixa i ordning inför vintern och sen efter det åkte vi till mina föräldrar en sväng. R stannade dock kvar för att hjälpa min pappa med fönsterbyte medan jag och Liam åkte hem.

Just nu sitter Liam och äter mellanmål och jag tänkte alldeles strax göra detsamma, sen återstår det att se vad som händer. Det är ju trots allt söndag = slappardag!

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Men gud va obehagligt !
nouw.com/eschutz
theamartinsson
theamartinsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229